AKTUÁLIS HÍREINK

ingatlanpiac helyzetéről
Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

2009. Augusztus 30.

Minél kevesebb pénzből minél jobb adottságú és elhelyezkedésű lakást venni - racionálisan gondolkodva ez minden ingatlanvásárló alapelve, amikor belekezd új otthonának megkeresése. A végső ár eléréséig azonban számos akadályon kell átverekednie magát a reménybeli új tulajdonosnak, az alkutól kezdve egészen az utolsó pillanatban felbukkanó visszautasíthatatla ajánlatokig. Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Tovább
Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

2009. Augusztus 31.

Az elmúlt két év egyik legjelentősebb változása az európai kereskedelmi ingatlanpiacon, hogy a válság miatt eltűntek a korábban nagyon aktív amerikai vevők - derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) elemzéséből.

Tovább
Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

2009. Augusztus 31.

A panellakás sokáig az alacsonyabb keresetűek és a fiatalok első lakáshoz való jutásának lehetőségét jelentette. Mára ez megváltozott, mivel egyre többen kezdtek el figyelni a havi kiadásokra is. Egy panellakás rezsiköltsége pedig duplája is lehet egy téglalakásénak. \"A panel viszont megfizethető\", hallani nap mint nap, de ingatlan-statisztikánk erre rácáfol: a panelok átlagos négyzetméterára a fővárosban 201 ezer forint. Budán főként a III., XI., XXII. kerületben találkozhatunk a régi korok építési „emlékeivel”, vagyis a házgyári lakások sokaságával. Mind a legdrágább, mind pedig a legolcsóbb házgyári lakást a III. kerületben találtuk.

Tovább
Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

2009. Augusztus 31.

Az ingatlanpiac bukott legtöbbet a gazdasági válsággal, a Fed viszont még nyert is rajta.

Tovább
Mire figyelnek egyre többen?

Mire figyelnek egyre többen?

2009. Szeptember 01.

Növekszik a fenntarthatóság szerepe a világ ingatlanpiacain. Legalábbis az RICS / CPE által készített második negyedéves kutatásában résztvevők 40 százaléka osztotta ezt a véleményt. Ugyanakkor a fenntarthatóság megítélése országonként jelentős eltérések mutat, a leginkább Németországban értékelik fontosnak a szereplők.

Tovább
Pénz nélkül segíteni?

Pénz nélkül segíteni?

2009. Szeptember 01.

Sok önkormányzat nem tud élni elővásárlási jogával, mert nincs pénze arra, hogy megvegye azoknak az ingatlanjait, akik nem tudják fizetni lakáshitelük törlesztő részleteit - erről önkormányzati vezetők számoltak be Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyéből is.

Tovább
Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

2009. Szeptember 01.

A Generali Alapkezelő szerint az infrastrukturális szektor és az ingatlanfejlesztők felülteljesítők lehetnek 2009-ben a globális részvénypiacokon.

Tovább
USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

2009. Szeptember 01.

Júliusban a vártnál gyorsabban, 3.2 százalékkal emelkedett a függőben levő lakásértékesítések száma az USA-ban - derül ki a National Asociation of Realtors friss jelentéséből. A függőben levő lakásértékesítések száma február óta folyamatosan emelkedik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy az ingatlanpiaci válság nem mélyül tovább.

Tovább

Eladó Ház - Családi ház - Budapest

Új keresés indítása
Vissza a találatokhoz

Ingatlan adatlap » Budapest megye » Budapest

Ház » Családi ház » Használt
Megtekinthető: Budapest, (Budapest megye)
Tovább Budapest adatlapjára >>

Feladás dátuma: 2009. Május 06.

Eladó Ház Családi ház  Budapest
Szeretné, ha a tulajdonos feltöltene videót: IGEN
Dupla lakás ,szép kertel eladó Ha egy igazán jó ingatlanra vágyott, akkor most megtalálta! Két ház egy ápolt kertben, nyugodt helyen, mindez a városon belül. Nyugodtan hozhatja, a szüloket vagy a gyerekeit a két ház abban segít, hogy külön lakjanak, de mégis nagyon közel legyenek egymáshoz. Lehet a kisebbik ház befektetés is, adja ki bérloknek és a bevétel fedezi a különbözo költségeit. A házakhoz nem igazán kell hozzányúlni, mindegyik felújított és jó elosztásokkal rendelkezik. A nagyobb ház 100 négyzetméter és kisebbik 50. Ha valaki bovíteni szeretne, mindegyikre húzhat akár három szintet is! Az 50 centiméter vastag falak és a két statikus vélemény is ezt igazolja, a betonozott padlás a bovítést pedig jelentosen megkönnyíti. A nagyobb belmagasság és a nagy terek az étkezos konyha, jól kielégítheti a család térbeli igényeit. A melléképületek tárolásra vagy muhelynek épültek. A vastag falak abban is jók, hogy nyáron huvosebb, télen pedig melegebb van a házakban. Ezen a telken, tényleg mindennek megvan a helye! A 18 négyzetméteres terasz a szabadban étkezést, napozást, nyári éjszakába nyúló baráti beszélgetéseket teheti lehetové. A kertben található fúrt kút nemcsak hangulatos, de az öntözést is ellátja, nehogy fizetni kelljen külön a vízhasználatért. Ilyen lehetoségeket a városban nagyon ritkán találni, ha pedig az eladási árat vesszük számításba, jöjjön rá, hogy kivételesen jó lehetoség adott most az Ön számára! Hívjon és legyen mielobb az Ön tulajdona! Telefon: 20-771-4890 Ha egy igazán jó ingatlanra vágyott, akkor most megtalálta! Hozza a szüloket vagy a gyerekeit a két ház abban segít, hogy külön lakjanak, mégis nagyon közel legyenek egymáshoz. Lehet a kisebbik ház befektetés is, adja ki bérloknek és a bevétel fedezi a különbözo költségeit. A nagyobb ház 100 a kisebbik 50 nm. Ha valaki bovíteni szeretne, a statikusok szerint mindegyikre építhet akár 2-3 szintet is! Vastag falak, nagy belmagasság, nagy terek, jó elosztás, étkezos konyha, nagy terasz, és melléképületek a család térbeli igényeinek. Felújított házak és ápolt-szép kert, a család esztétikai igényeinek. Ilyen lehetoségeket a városon belül ritkán találni, ha pedig az eladási árat vesszük számításba, jöjjön rá, hogy kivételesen jó lehetoség adott most az Ön számára! Hívjon és legyen mielobb az Ön tulajdona! Telefon: 20-771-4890

Irányár: 13.900.000 Ft

150 m2
Ház  -  Családi ház
Használt
Költözhető
Komfortos
Udvari
Gáz cirko

 

Kapcsolattartó
Büki Károly


Telefon:
+36-20-771-4890
E-mail:
b.karesz@chello.hu
Üzenet küldése
tovabb
  Elhelyezkedés Ingatlan típusa Alapterület Ár Szobák száma Adatlap
Használt Ház - Budapest Budapest Ház 75 m² 28.000.000 Ft 2 Részletek
Új Ház - Budapest Budapest Ház 145 m² 27.990.000 Ft 4 Részletek
Használt Ház - Budapest Budapest Ház 150 m² 22.500.000 Ft 4 Részletek
Használt Ház - Budapest Budapest Ház 110 m² 28.000.000 Ft - Részletek
Google Térkép Nyomtatási kép Ajánlja ismerősének Hibabejelntés küldése
Vissza
rss Adatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép hasznaltingatlan.com